Bij Land van Kokanje bieden we verschillende arrangementen aan voor vergaderingen, bedrijfsuitjes, studentenverenigingen en groeps- en bedrijfsreserveringen voor lunch, diner, borrel of feestelijkheden.

Ook zijn er verschillende workshops mogelijk bij ons i.c.m. met verschillende evenementenbureaus waar wij zaken mee doen.


Borrel en vergaderen

VERGADERING
U kunt besloten zitten in onze klassieke bovenzaal waar u gebruik kunt maken van onze beamer met scherm, flip-overs, koffie/thee buffet en een overheerlijke lunch met een drankje. In overleg kan (bijna) alles en we denken graag met u mee.


BORREL
Met een gezellige informele sfeer is onze barzaal Klein Kokanje erg geschikt voor een (afstudeer/promotie) borrel. De ruimte beschikt over een eigen bar en aparte ingang. Bij de borrel kunnen we ook verschillende hapjes verzorgen. We doen u graag een passend voorstel.

LUNCH
Met een groep komen lunchen? U kunt kiezen uit verschillende menu’s met soep, een proeverij van sandwiches en/of warme gerechten, maar we kunnen ook een voorstel op maat maken. U kunt zowel in ons restaurant als in één van onze besloten ruimtes van de lunch genieten.


DINER
Voor een sfeervol diner is Land van Kokanje erg geschikt. U kunt met een groep komen dineren in één van onze besloten ruimtes of in ons restaurant. U kunt kiezen uit verschillende keuzemenu’s of een erg leuk proeverijmenu. We denken graag met u mee en doen u graag een passend voorstel.

Lunch en diner

WORKSHOP
We geven zelf cocktailworkshops en ook kunt u verschillende arrangementen boeken zoals een diner/spel, workshops, stadswandeling/dinner, games en verschillende quizzen.
Hieronder staan de bedrijven met wie we samenwerken:
Stadsarrangement, Groningen Evenementen, VVV, Walking dinner, Culinaire wandelen, Escape Hunt, Dinerspel, Paulien excursions, Uitjesbazen en Uitjes & Eten

Voor meer info kunt u in contact via:

info@landvankokanje.nl | 050 – 318 06 22  | Online formulier

Via dit formulier kunt u informatie opvragen en arrangementen reserveren

    Velden met een * zijn verplichte velden.

    Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan.