Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. carpaccio en gamba’s.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, bavette en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

Probeer ook eens ons speciale proeverijmenu of ons Luilekkerland menu.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BROOD MET DIPPERS (V)

      5.50

      Verschillende soorten brood met 3 soorten smeersels

    • SOEP VAN DE DAG (V)

      6.50

      Vraag de bediening

    • CARPACCIO

      9.75

      Huisgerookte carpaccio met eiercrème, rode ui, knapperige kappertjes en pecorinoschilfers

    • KOKANJE SALADE

      8.75

      Salade van couscous, geroosterde biet en paprika met goudgele rozijnen, geroosterde hazelnoten met een dressing van yoghurt en kruiden

    • ZALM TARTAAR

      9.75

      Tartaar van gerookte zalm, dille en ansjovis-mayonaise met een gegrilde gamba

    • PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN

      10.75

      Voor de invulling, zie het proeverijmenu

    • LUI-LEKKERLAND VOORGERECHT

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALM

      19.25

      Huisgepekeld en gerookt, gebakken op de huid met seizoengroenten en
      zeekraal-cashewnoten tapenade

    • LUI-LEKKERLAND VIS

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • WIJTINGFILET

      18.75

      Gebakken met een spaghetti van courgette, gebrande kerstomaatjes met witte wijnvinaigrette

    • GAMBA'S

      19.75

      Van de grill met mango-chilichutney in papadum



    • TOURNEDOS

      28.75

      Gebakken en gegratineerd met Dyon mosterd en bruine basterdsuiker-saus met
      gekookte achterham

    • BAVETTE

      19.75

      Huisgepekeld en gerookt met een zalfje van kikkererwten-puree en brandy-abrikozenjus met oregano

    • PORCROAST

      19.25

      Van de grill met puntpaprika, gedroogde parmaham en een jus van geroosterde knoflook

    • KALKOEN BRISKET

      18.75

      Fijn gesneden met een salsa van tomaat, mango, koriander en franse frietjes



    • KAASFONDUE

      17.75

      Biologische pittige Nederlandse kaasfondue van “Kaas in ‘t Bakkie” met een groentespies
      en diverse soorten brood

    • FLESPOMPOEN

      16.25

      Geroosterd en gevuld met spinazie, hazelnoten en gegratineerde pecorino

    • LUI-LEKKERLAND VEGA

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • WITLOFTAARTJE

      16.75

      Met geitenkaas, walnoten en balsamico in bladerdeeg



    • CRÈME BRÛLEE

      8.25

      Van roos met yoghurtijs

    • BOKKENPOOTJES PARFAIT

      7.75

      Met gebrande witte chocolade en bosbessenjam

    • FRAMBOZEN-CHOCOTAART (VEGAN)

      7.25

      Met muntsuiker en frambozen

    • PROEVERIJ VAN NAGERECHTEN

      10.75

      Voor de invulling zie het proeverij menu

    • LUI-LEKKERLAND DESSERT

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • KAASPLANKJE

      10.75

      Met verschillende kazen, krokante Groninger koek, sponscake van port en uien chutney

      Tip: Affligem blond of een glaasje port



    • KOFFIE KOKANJE

      6.50

      Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      6.50

      Met Irish whiskey en slagroom

    • ITALIAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Amaretto en slagroom

    • FRANSE KOFFIE

      6.50

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom



    • VOORGERECHTEN

      • Huisgerookte carpaccio met eiercrème, rode ui, knapperige kappertjes en Pecorinoschilfers

      • Tartaar van gerookte zalm, dille en ansjovis-mayonaise met een gegrilde gamba

      • Kokanjesalade van couscous met geroosterde biet en paprika, goud-gele rozijnen, geroosterde hazelnoten met een dressing van yoghurt en kruiden

      • Brood met gezouten boter

    • HOOFDGERECHT

      • Gebakken wijtingfilet met een spaghetti van courgette, gebrande kerstomaatjes en witte wijn vinaigrette --of--

      • Huis gepekeld en gerookte bavette met een zalfje van kikkererwten-puree en brandy-abrikozenjus met oregano (Tournedos meerprijs 6.50) --of--

      • Biologische Nederlandse kaasfondue van “Kaas in ‘t Bakkie” met een groentespies en diverse soorten brood

    • DESSERT

      • Crème brûlee van roos met yoghurtijs.

      • Bokkenpootjes parfait met gebrande witte chocolade en bosbessenjam

      • Vegan frambozen-chocoladetaartje met muntsuiker en frambozen

      Ons Lui-Lekkerland menu is een 3 of 4-gangen menu dat wisselt met het seizoen.



    • Voorgerecht

      Julienne van Granny Smith, asperges en een notendressing

    • Soep

      Crèmesoep van witte asperges

    • Hoofdgerecht

      • Asperges met achterham, krieltjes en Hollandaise saus --of--

      • Asperges met gerookte zalm, krieltjes en Hollandaise saus --of--

      • Romige risotto van asperges, venkel en dragon met oude kaas

    • Dessert

      Rabarbersoepje met in Cointreau gemarineerde zomerkoninkjes