Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. carpaccio en gamba’s.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, bavette en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

Probeer ook eens onze gerechten om samen te delen.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BROOD MET DIPPERS (V)

      5.50

      Verschillende soorten brood met pesto, hummus en tapenade

    • BURRATA (V)

      11.50

      Jonge romige mozzarella met truffel, cherrytomaatjes en basilicum
      Geserveerd met brood, olijfolie en grof zeezout

    • CARPACCIO

      10.75

      Huisgerookte rundercarpaccio met pesto, geraspte pecorino, gerookte olijfolie en geroosterde Groningse mollenbonen

    • CARPACCIO VAN COURGETTE (V)

      7.50

      Carpaccio van ingelegde courgette, met jonge geitenkaas, blauwe bessen en oude balsamico-siroop

    • DUO VAN COQUILLES

      10.75

      De klassieke coquille met citroenboter en een coquille van knolselderij op een stampotje van waterkers

    • HORS-D'OEUVRE VIS

      11.50

      Een combinatie van de klassieke coquille, zalm tompouce, garnalen en oesters

    • SOEP VAN DE DAG (V)

      6.50

      Vraag de bediening
      Geserveerd met brood en luchtige gezouten boter

    • TOMATENSOEP (V)

      6.50

      Verse rijk gevulde tomatensoep met pesto
      Geserveerd met brood en luchtige gezouten boter

    • VEGATUIN (V)

      9.75

      Een combinatie van de burrata, met een tuin van groenten erbij
      Geserveerd met brood, olijfolie en grof zeezout

    • WATERMELOEN MET FETA (V)

      7.50

      Watermeloen met feta, basilicum met balsamico-olie

    • ZALM TOMPOUCE

      9.75

      Tompouce met huisgerookte en gepekelde zalm, limoen-avocadocrème en radijs

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALM

      20.75
      20.75

      Huisgerookt en gepekeld met gemarineerde artisjok en rucola-cashewnoten tapenade

    • SLIPTONG

      24.75

      3 gebakken in roomboter met remoulade-citroensaus
      Indien gewenst fileren we deze graag voor u aan tafel

    • ZWAARDVIS

      20.75

      Van de grill met frisse honing-saffraan-dragonsaus met tuinkruiden salade



    • BAVETTE

      20.75

      Huisgepekeld en gerookt met gegrilde aubergine, gepofte tomaatjes en jus

    • GRONINGSE KIP

      19.25

      Supreme van een lokaal "beter leven" kip, coq au vin met venkel, krieltjes, kappertjes en zwarte olijven

    • TOURNEDOS

      29.75

      Gebakken en gegratineerd met Dyon mosterd en bruine basterdsuiker-saus met
      gekookte achterham

    • VARKENSHAAS

      19.75

      Altijd goed, met een frisse citroen-peperroomsaus, gegrilde bosui met walnoten



    • GEGRILDE AUBERGINE

      16.75

      Gegrilde aubergine met frisse vegan munt-yoghurtsaus, granaatappelpitjes en citroen

    • GEVULDE COURGETTE

      16.75

      Gevulde courgette met pittige geitenkaas, geroosterde paprika, fris zure groene appel en walnoten

    • KAASFONDUE

      18.75

      Biologische pittige Nederlandse kaasfondue van “Kaas in ‘t Bakkie” met een groentespies
      en diverse soorten brood

    • VEGA WELINGTON

      17.75

      De pompoen variant met bladerdeeg, geitenkaas, cherrytomaatjes, gebrande amandelen en verse bieslook



    • APPELTAARTJE VAN ONZE TOP LEERLING DENNIS

      7.75

      Met citroen-sorbetijs

    • CHOCO MESS

      8.75

      Eton mess maar dan met veel chocolade en rood fruit

    • CRÈME BRÛLEE

      7.25

      De klassieker met een bol ijs

    • CREPE SUZETTE

      8.25

      Met een gekarameliseerde saus van sinaasappel en vanille-ijs

    • KAASPLANKJE

      9.50

      Met verschillende kazen o.a. krokante Groninger koek

      Tip: Glaasje sherry PX

    • LICHT FRIS FRUIT DESSERT (VEGAN)

      7.75

      Verschillende fruitsoorten met sorbetijs

    • OM HET GOED AF TE MAKEN

      9,75

      Een combinatie van het appeltaartje van Dennis, choco mess en het fruit dessert
      Vanaf 2 personen te bestellen



    • FRANSE KOFFIE

      6.50

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      6.50

      Met Irish whiskey en slagroom

    • ITALIAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Amaretto en slagroom

    • KOFFIE KOKANJE

      6.50

      Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom