Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. carpaccio en gamba’s.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, bavette en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

Probeer ook eens onze gerechten om samen te delen.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BROOD MET DIPPERS (V)

      6,50

      Verschillende soorten vers brood met huisgemaakte dippers

    • BURRATA (V)

      12,50

      Jonge romige mozzarella met truffel, olijfolie, gebrande Cherrytomaatjes, basilicum en zeezout.
      (voor 2 personen)

    • COQUILLES

      11.50

      Gegrilde coquilles met onze gepekelde en gerookte zalm, wilde spinazie en geklaarde boter.

    • CRÊPE (V)

      9,50

      Op basis van sojamelk en vadouvan, gevuld met een bieten hummus, veganistische roomkaas en gewelde rozijnen in frisse sinaasappel vinaigrette.

    • GEROOKTE EEND

      11,75

      Rollade van gerookte eend, met jam van rode ui, steranijs en kaneel.

    • POMPOENSOEP

      6.50

      Een licht gebonden pompoensoep met pompoenpitten een vleugje kerrie en komijn, geserveerd met zure room.
      (Geserveerd met brood en luchtige gezouten boter)

    • PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN

      12,50 P.P.

      Een proeverij van vlees, vis en veganistische voorgerechten

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALMFILET

      20.75

      Huis gepekeld en gerookt, met artisjokcrème, zeekraal en krokant van bacon.

    • ZEEWOLF

      23.75

      Met gamba's van de lava grill, met julienne gesneden dille en venkel.



    • ENTRECÔTE

      24,50

      Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd en frieten geserveerd

    • GRONINGER KIP

      21,75

      Gestoofde supreme van een lokaal "beter leven" kip, in witte wijn, met olijven, spek en krielaardappel

    • KALFSTOURNEDOS

      32,50

      Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd.

      Geserveerd met frieten en salade

    • SUKADE VAN WILDZWIJN

      21,50

      Met eigen honing jus, gebakken shiitake en spruiten



    • KAASFONDUE

      18.75

      Biologische Hollandse kaasfondue van "Kaas in 't Bakkie".
      Geserveerd met diverse groenten, desembrood en een frisse salade

    • KURKUMA PILAV

      17,50

      Van riso orzo, met gerookte tofu, veganistische brokkelkaas, lavas en najaarsgroenten.

    • VEGA WELLINGTON

      20.50

      Gevuld met pompoen, oesterzwam, verse bladspinazie en romige feta



    • BROODPUDDING

      7,75

      Geweekt in melk en eieren, met banaan, perzik en een limoenricotta.

    • CHOCO MESS

      8.75

      Eton Mess maar dan met veel chocolade, vers fruit en vruchtensaus

    • KAASPLANK

      10,50

      4 verschillende soorten kazen, met amandel-vijgen brood van "De Kaaskop"

      Tip: Glaasje Pedro Ximénez Sherry

    • PANNA COTTA

      7,50

      Op basis van sojaroom, met kokos en een pinda karamel topping.



    • FRANSE KOFFIE

      6.50

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      6.50

      Met Irish whiskey en slagroom

    • ITALIAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Amaretto en slagroom

    • KOFFIE KOKANJE

      6.50

      Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom