Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. carpaccio en gamba’s.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, bavette en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

Probeer ook eens onze gerechten om samen te delen.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BROOD MET DIPPERS (V)

      5.50

      Verschillende soorten brood met pesto, hummus en tapenade

    • SOEP VAN DE DAG (V)

      6.50

      Vraag de bediening

    • CARPACCIO

      10.75

      Huisgerookte rundercarpaccio met pesto, geraspte pecorino, gerookte olijfolie en geroosterde Groningse mollenbonen

    • WATERMELOEN MET FETA (V)

      7.50

      Watermeloen met feta, basilicum met balsamico-olie

    • ZALM TOMPOUCE

      9.75

      Tompouce met huisgerookte en gepekelde zalm, limoen, avocado en radijs

    • VEGATUIN (V)

      9.75

      Een combinatie van de burrata, met een tuin van groenten erbij
      Geserveerd met brood, olijfolie en grof zeezout

    • TOMATENSOEP (V)

      6.50

      Verse rijk gevulde tomatensoep met pesto

    • CARPACCIO VAN COURGETTE (V)

      7.50

      Carpaccio van ingelegde courgette, met jonge geitenkaas, blauwe bessen en oude balsamico-siroop

    • DUO VAN COQUILLES

      10.75

      De klassieke coquille met citroenboter en een coquille van knolselderij op een stampotje van waterkers

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALM

      19.25

      Huisgepekeld en gerookt, gebakken op de huid met seizoengroenten en
      zeekraal-cashewnoten tapenade

    • LUI-LEKKERLAND VIS

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • DORADEFILET

      18.75

      Gebakken met een spaghetti van courgette, gebrande kerstomaatjes met witte wijnvinaigrette

    • GAMBA'S

      19.75

      Van de grill met mango-chilichutney in papadum



    • TOURNEDOS

      28.75

      Gebakken en gegratineerd met Dyon mosterd en bruine basterdsuiker-saus met
      gekookte achterham

    • BAVETTE

      19.75

      Huisgepekeld en gerookt met een zalfje van kikkererwten-puree en brandy-abrikozenjus met oregano

    • PORCROAST

      19.25

      Van de grill met puntpaprika, gedroogde parmaham en een jus van geroosterde knoflook



    • KAASFONDUE

      17.75

      Biologische pittige Nederlandse kaasfondue van “Kaas in ‘t Bakkie” met een groentespies
      en diverse soorten brood

    • LUI-LEKKERLAND VEGA

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • WITLOFTAARTJE

      16.75

      Met geitenkaas, walnoten en balsamico in bladerdeeg



    • CRÈME BRÛLEE

      8.25

      Van roos met yoghurtijs

    • BOKKENPOOTJES PARFAIT

      7.75

      Met gebrande witte chocolade en bosbessenjam

    • PROEVERIJ VAN NAGERECHTEN

      10.75

      Voor de invulling zie het proeverij menu

    • LUI-LEKKERLAND DESSERT

      Dagprijs

      Special van de chef (zie het menu)

    • KAASPLANKJE

      10.75

      Met verschillende kazen, krokante Groninger koek, sponscake van port en uien chutney

      Tip: Affligem blond of een glaasje port



    • KOFFIE KOKANJE

      6.50

      Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      6.50

      Met Irish whiskey en slagroom

    • ITALIAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Amaretto en slagroom

    • FRANSE KOFFIE

      6.50

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom