Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. coquilles en burrata.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, tournedos en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.
Probeer ook eens onze gerechten om samen te delen.
We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.
-
-
BROOD MET DIPPERS (V)
6,50Verschillende soorten vers brood met huisgemaakte dippers
-
BURRATA (V)
12,50Jonge romige mozzarella met truffel, olijfolie, gebrande Cherrytomaatjes, basilicum en zeezout.
(voor 2 personen) -
COQUILLES
11,75Gegrilde coquilles met onze gepekelde en gerookte zalm, wilde spinazie en geklaarde boter.
-
CRÊPE (V)
9,75Op basis van sojamelk en vadouvan, gevuld met een bieten hummus, veganistische roomkaas en gewelde rozijnen in frisse sinaasappel vinaigrette.
-
EENDENROLLADE
11,75Rollade van gerookte eend, met jam van rode ui, steranijs en kaneel.
-
MOSTERDSOEP
6,75Groninger mosterdsoep met Groninger droge worst
-
PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN
13,50 P.P.Een proeverij van vlees, vis en veganistische voorgerechten
-
Allen geserveerd met brood en gezouten luchtige boter
Voorgerechten
-
ZALMFILET
22,75Huis gepekeld en gerookt, met artisjokcrème, zeekraal en krokant van bacon.
-
ZEEWOLF
23.75Met gamba's van de lava grill, met julienne gesneden dille en venkel.
-
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 2.50
Hoofdgerechten vis
-
ENTRECÔTE
28,50Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd en frieten geserveerd
-
GRONINGER KIP
21,75Gestoofde supreme van een lokaal "beter leven" kip, in witte wijn, met olijven, spek en krielaardappel
-
KALFSTOURNEDOS
34,50Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd.
Geserveerd met frieten en salade
-
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 2.50
Hoofdgerechten vlees
-
GROENE PILAV
19,50Van riso orzo, met gerookte tofu, veganistische brokkelkaas, lavas en najaarsgroenten.
-
KAASFONDUE
19,75Biologische Hollandse kaasfondue van "Kaas in 't Bakkie".
Geserveerd met diverse groenten, desembrood en een frisse salade -
VEGA WELLINGTON
21,50Gevuld met pompoen, oesterzwam, verse bladspinazie en romige feta
-
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 2.50
Hoofdgerechten vega
-
BROODPUDDING
7,75Geweekt in melk en eieren, met banaan, perzik en een limoenricotta.
-
CHOCO MESS
8,75Eton Mess maar dan met veel chocolade, vers fruit en vruchtensaus
-
KAASPLANK
10,504 verschillende soorten kazen, met amandel-vijgen brood van "De Kaaskop"
Tip: Glaasje Pedro Ximénez Sherry
-
PANNA COTTA
7,50Op basis van sojaroom, met kokos en een pinda karamel topping.
Desserts
-
FRANSE KOFFIE
7,50Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom
-
IERSE KOFFIE
7,50Met Irish whiskey en slagroom
-
ITALIAANSE KOFFIE
7,50Met Amaretto en slagroom
-
KOFFIE KOKANJE
6.50Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom
-
SPAANSE KOFFIE
7,50Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom
Speciale Koffies van TikTak uit Groningen
-