Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. carpaccio en gamba’s.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, bavette en tevens mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

Probeer ook eens onze gerechten om samen te delen.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het graag als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BRESAOLA

      11,75

      Gekruid en gedroogd mager rundvlees uit Noord-Italië, met Romaine sla, zwarte olijven, oude kaas en zwarte peper

    • BROOD MET DIPPERS (V)

      6,50

      Verschillende soorten vers brood met huisgemaakte dippers

    • BURRATA (V)

      12,50

      Jonge romige mozzarella met truffel, olijfolie, gebrande Cherrytomaatjes, basilicum en zeezout
      (voor 2 personen)

    • COQUILLES

      11.50

      Gegrilde coquilles met onze gepekelde en gerookte zalm, groene asperge en beurre noisette

    • CRÊPE (V)

      9,50

      Op basis van sojamelk, gevuld met een humus van tuinbonen, veganistische roomkaas en gewelde rozijnen in frisse sinaasappel vinaigrette

    • PROEVERIJ VAN VOORGERECHTEN

      12,50 P.P.

      Een proeverij van vlees, vis en veganistische voorgerechten

    • VERSE ASPERGESOEP

      6.50

      Met witte asperges, garnalen en lente-ui
      Geserveerd met brood en luchtige gezouten boter

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALMFILET

      20.75

      Huis gepekeld en gerookt, met chioggia biet, feta en gebrande groene asperges

    • SLIPTONGFILETS

      23.75

      Met gamba's, artisjokharten in olijfolie, waarin groene thee bladeren getrokken zijn



    • ENTRECÔTE

      24,50

      Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd en frieten geserveerd

    • GRONINGER KIP

      21,75

      Gestoofde supreme van een lokaal "beter leven" kip, in witte wijn, met olijven, spek en krielaardappel

    • SPAAKHAMMETJE

      20,25

      Met gegrilde venkel, geroosterde amandelen en citroen-peperroomsaus

    • TOURNEDOS

      32,50

      Van de lava grill, café beurre de Paris, met een vleugje Dijon mosterd en frieten geserveerd



    • GROENE PILAV

      17,50

      Van riso orzo, met tuinerwten, selderij, spinazie, tuinbonen, veganistische brokkelkaas en pistache noten

    • KAASFONDUE

      18.75

      Biologische Hollandse kaasfondue van "Kaas in 't Bakkie".
      Geserveerd met diverse groenten, desembrood en een frisse salade

    • WITTE ASPERGES

      18,25

      Geserveerd met een kruidensalade, krielaardappelen, Pecorino en salsa verde



    • BROODPUDDING

      7,75

      Met banaan, perzik en een limoenricotta

    • CHOCO MESS

      8.75

      Eton Mess maar dan met veel chocolade, vers fruit en vruchtensaus

    • KAASPLANK

      10,50

      4 verschillende soorten kazen, met amandel-vijgen brood van "De Kaaskop"

      Tip: Glaasje Pedro Ximénez Sherry

    • OM HET GOED AF TE MAKEN

      9,75

      Een combinatie van alle nagerechten.
      Vanaf 2 personen te bestellen

    • PANNA COTTA

      7,50

      Op basis van kokosroom, met passievruchten marmelade



    • FRANSE KOFFIE

      6.50

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      6.50

      Met Irish whiskey en slagroom

    • ITALIAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Amaretto en slagroom

    • KOFFIE KOKANJE

      6.50

      Onze special met Baileys, melkschuim, salted karamel stukjes en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      6.50

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom