Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. gamba's en burrata.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, vis van de afslag, flanksteak of van ons mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.
We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het uiteraard als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.
-
-
BREEKBROOD (V)
8.25Warm breekbrood met huisgemaakte dippers
-
CARPACCIO
13,75Zacht rundvlees met pesto, rucola, gedroogde mollenbonen, Parmezaanse kaas
en balsamico -
GAMBA'S PIL PIL
12,75Gepelde gamba’s met een heerlijke pittige knoflook jus en brood om mee te dippen.
-
TARTE TATIN(V)
9,25Taartje van rode ui met geitenkaas, walnoten, balsamico en tijm.
-
ZOETE AARDAPPELSOEP
7,75Verse soep met kokos en limoenblad.
(geserveerd met brood en gezouten boter)
Voorgerechten
-
ZALMFILET
24,75Huis gepekeld en gerookt, met asperge en antiboise.
-
VIS VAN DE AFSLAG
dagprijsVraag de bediening naar wat de visboer vandaag heeft meegenomen.
-
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 3.75
Hoofdgerechten vis
-
FLANK STEAK
29,50Mager stukje runderbavette van de lava grill, met chimichurri
-
MARGRET DE CANARD
27.50Gebakken eendenborst met bospeen, sinaasappel jus en karwijzaad.
-
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 3.75
Hoofdgerechten vlees
-
HALLOUMI
18.75Gegrilde Cypriotische kaas met bospeen, labneh met Za’atar en granaatappelpitjes.
-
KAASFONDUE
19,75Geserveerd met diverse groenten, brood en een frisse salade
(* uit te breiden met een kleine selectie charcuterie a 4.75) -
VEGAN WELLINGTON
22.75Gevuld met zoete aardappel, verse bladspinazie en tomaat.
geserveerd met een frisse waterkers salade en zoetzuur -
Alle hoofdgerechten hebben een passend garnituur. Mocht u extra friet willen, 3.75
Hoofdgerechten vega
-
AARDBEIEN TARTELETTE
9.25Gevuld met gele room, verse aardbeien en aardbeien-sorbetijs.
-
BROWNIE
9,75Onze fameuze brownie, met witte chocolade mousse, vanille-ijs en amandelen.
-
KAASPLANK
12.504 verschillende soorten kazen, met amandel-vijgen brood van "De Kaaskop"
Tip: Glaasje Pedro Ximénez Sherry
-
PARFAIT
8.25Met amarena kersen en een pistache crumble
Desserts
-
ESPRESSO MARTINI
10.50Geen toetje, geen koffie maar daarvoor in de plaats een cocktail van Kahluà, Wodka, koffie uit de shaker
-
FRANSE KOFFIE
7,75Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom
-
IERSE KOFFIE
7.75Met Irish whiskey en slagroom
-
IJSKOFFIE
5.75 -
ITALIAANSE KOFFIE
7,75Met Amaretto en slagroom
-
SPAANSE KOFFIE
7,75Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom
Speciale Koffies van TikTak uit Groningen
-