Op onze dinerkaart zijn diverse voorgerechten te vinden met o.a. gamba's en burrata.
Als hoofdgerechten kunt u kiezen voor onze gerookte en gepekelde zalm, vis van de afslag, flanksteak of van ons mooie vegan en vegetarische gerechten. En u kunt natuurlijk afsluiten met een heerlijk dessert.

We helpen u graag bij het kiezen van een gerecht naar uw smaak. En we horen het uiteraard als we rekening moeten houden met een allergie of andere dieetwensen.



    • BREEKBROOD (V)

      8.25

      Warm breekbrood met huisgemaakte dippers

    • BURRATA (V)

      9,75
    • CARPACCIO

      13,75

      Zacht rundvlees met pesto, rucola, gedroogde mollenbonen, Parmezaanse kaas
      en balsamico

    • GAMBA'S PIL PIL

      12,75

      Gepelde gamba’s met een heerlijke pittige knoflook jus en brood om mee te dippen.

    • TARTE TATIN(V)

      9,25

      Taartje van rode ui met geitenkaas, walnoten, balsamico en tijm.

    • ZOETE AARDAPPELSOEP

      7,75

      Verse soep met kokos en limoenblad.
      (geserveerd met brood en gezouten boter)

      Visgerechten diner Land van Kokanje


    • ZALMFILET

      24,75

      Huis gepekeld en gerookt, met asperge en antiboise.

    • VIS VAN DE AFSLAG

      dagprijs

      Vraag de bediening naar wat de visboer vandaag heeft meegenomen.



    • FLANK STEAK

      29,50

      Mager stukje runderbavette van de lava grill, met chimichurri

    • MARGRET DE CANARD

      27.50

      Gebakken eendenborst met bospeen, sinaasappel jus en karwijzaad.



    • HALLOUMI

      18.75

      Gegrilde Cypriotische kaas met bospeen, labneh met Za’atar en granaatappelpitjes.

    • KAASFONDUE

      19,75

      Geserveerd met diverse groenten, brood en een frisse salade
      (* uit te breiden met een kleine selectie charcuterie a 4.75)

    • VEGAN WELLINGTON

      22.75

      Gevuld met zoete aardappel, verse bladspinazie en tomaat.
      geserveerd met een frisse waterkers salade en zoetzuur



    • AARDBEIEN TARTELETTE

      9.25

      Gevuld met gele room, verse aardbeien en aardbeien-sorbetijs.

    • BROWNIE

      9,75

      Onze fameuze brownie, met witte chocolade mousse, vanille-ijs en amandelen.

    • KAASPLANK

      12.50

      4 verschillende soorten kazen, met amandel-vijgen brood van "De Kaaskop"

      Tip: Glaasje Pedro Ximénez Sherry

    • PARFAIT

      8.25

      Met amarena kersen en een pistache crumble



    • ESPRESSO MARTINI

      10.50

      Geen toetje, geen koffie maar daarvoor in de plaats een cocktail van Kahluà, Wodka, koffie uit de shaker

    • FRANSE KOFFIE

      7,75

      Met Grand Marnier of Cointreau en slagroom

    • IERSE KOFFIE

      7.75

      Met Irish whiskey en slagroom

    • IJSKOFFIE

      5.75
    • ITALIAANSE KOFFIE

      7,75

      Met Amaretto en slagroom

    • SPAANSE KOFFIE

      7,75

      Met Licor 43 of Tia Maria en slagroom